باربري مشهد به ابهر به عنوان يكي از بزرگترين شركت هاي باربري مشهد ابهر داراي بيش از 10 سال سابقه موفق در زمينه ارائه خدمات اثاث كشي و اسباب كشي از مشهد به ابهر و تمام شهرهاي ابهر - خرمدره - قيدار - هيدج - صايين قلعه - آب بر - سلطانيه - سجاس - ماهنشان - سهرود - گرماب -دندي -زرين رود -نوربهار مي باشد.ضمنا ما كليه خدمات خود را از جمله حمل بار و اثاثيه منزل و ادراي – بسته بندي كالا – حمل بارهاي سنگين و باز بسته نمودن انواع نصبيات را با سرعت، و 100% تضمين ارزانترين قيمت در اختيار مشتريان عزيز قرار مي دهيم مجموعه باربري مشهد به ابهر همواره سعي نموده است با همكاري كارگران با سابقه متعهد با اخلاق و بدون حاشيه كار سروس دهي و خدمات دهي را بر پايه رضايتمندي مشتريان خود انجام دهد.
باربري مشهد به ابهر همچنين افتخار خود مي داند كه در ارائه خدمات اثاث كشي و اسباب كشي از مشهد به ابهر در تمام ساعات شبانه روز در خدمت شما بزرگواران باشد لطفا جهت كسب اطلاعات بيشتر و دريافت ليست قيمت با تخفيف 70% با يكي از شماره اين شركت تماس برقرار نماييد. حمل بار و اثاثيه منزل و ادراي از مشهد به ابهر و شهرهاي خرمدره - قيدار - هيدج - صايين قلعه - آب بر - سلطانيه - سجاس - ماهنشان - سهرود - گرماب -دندي -زرين رود -نوربهار تخصص باربري مشهد به ابهر مي باشد.
باربري مشهد به ابهر داراي انواع خودرو سبك و سنگين نيسان وانت خاور مسقف خاور روبار و كاميونت براي مسير مشهد به ابهر و شهرهاي خرمدره - قيدار - هيدج - صايين قلعه - آب بر - سلطانيه - سجاس - ماهنشان - سهرود - گرماب -دندي -زرين رود -نوربهار به همراه كارگران ماهر مي باشد همچنين تا 70% تخفيف براي مسير مشهد به ابهر در نظر گرفته شده است.
اَبهَر(دربارهٔ اين پرونده تلفظ راهنما·اطلاعات) يكي از شهرهاي استان زنجان و مركز شهرستان ابهر است. اين شهر با۹۹٬۲۸۵نفر جمعيت در سال ۱۳۹۵ خورشيدي، به عنوان دومين شهر پرجمعيت استان زنجان پس از شهر زنجان محسوب ميشود و ابهر در گذشته اوهر ناميده ميشده است ،نام ابهر از آب+هر تشكيل شده و در زبان پهلوي به معني آب آسياب است.
ارتفاع شهر ابهر از سطح دريا ۱۵۴۰ متر است. اين شهر در ۱۰۰ كيلومتري جنوب شرق زنجان واقع شدهاست. از مهمترين آثار تاريخي اين شهر ميتوان به بقعهٔ امامزاده اسماعيل در شناط، بقعهٔ امامزاده زيدالكبير در خاور اين شهر و آرامگاه پير احمد زهرنوش در جنوب باختري شهر اشاره كرد. شهرداري ابهر به چهار ناحيهٔ «مركزي»، «شناط» (در قسمت شمالي شهر)، «شريفآباد» (در قسمت شرقي شهر) و «حسينآباد» (در قسمت غربي شهر) تقسيم شدهاست.
باربري مشهد به ابهر - فاصله اين شهر تا زنجان ۱۰۰ كيلومتر، تبريز ۳۸۶ كيلومتر، اردبيل ۳۵۵ كيلومتر، خرمآباد ۴۵۶ كيلومتر، اروميه ۵۲۹ كيلومتر، رشت ۱۸۱ كيلومتر، همدان ۲۱۴ كيلومتر و تهران ۲۴۴ كيلومتر است. ارتفاع اين شهر از سطح دريا ۱۵۴۰ متر است. بيشينه گرماي آن ۴۵ درجه و كمينه سرماي آن ۳۰ درجه زير صفر گزارش شدهاست.
جغرافياي تاريخي شهر ابهر
ابهر در قديم اوهر ناميده ميشدهاست. مردم محلي به آن اَبَر ميگويند. نام ابهر از آب+هر تشكيل شده و در زبان تاتي به معني آب آسياب است. ريزابههاي ابهررود از قديم آسيابهاي زيادي را به چرخش درآورده كه امروزه نيز چنين است.
در دوره ساسانيان هنگامي كه خسرو انوشيروان ايران را به چهار قسمت تقسيم كرد و براي هر قسمت يك سپهبد كه جزو سپاه دائمي بود، منصوب كرد، ابهر در منطقه سپهبد شمال قرار داشت. باربري مشهد به ابهر - در اين دوره منطقه ابهررود تحت تسلط خاندان مهران يكي از هفت خاندان مهم حكومت گر ايران قرار داشت اين خاندان علاوه بر ابهر به مناطق وسيعي كه از ناحيه خوار تا آوج و دشتبي امتداد داشت مالكيت داشتند و معروفترين افرادي كه از اين خاندان شناخته شدهاند شروين دشتبي، بهرام چوبين ، پيران گشسب، گريگوريوس و سياوش رازي هستند.
تا پيش از خلافت هارون الرشيد، ابهر منطقه نسبتاً وسيعي را شامل بود. وي قسمتي از قاقازان و نيز ناحيه ابهررود را از ابهر جدا كرد و به قزوين ملحق ساخت. در اوايل سده ۸ قمري ولايت ابهر ۲۵ پاره ديه داشت و حقوق ديواني آن به يك تومان و چهار هزار دينار ميرسيد.
از ابهر به عنوان بلوك معتبر از ولايت خمسه با باغات فراوان و آبهاي جاري نام برده شدهاست. ژان شاردن مينويسد ابهر در دوره شاه عباس دوم صفوي داراي ۲۵۰۰ خانه و باغچه بودهاست. باربري مشهد به ابهر - چنانچه سواره نيم ساعت وقت لازم داشته تا از آن عبور كند. ابهر در اين زمان داراي اماكن عمومي و سه مسجد بزرگ بوده و در وسط شهر بقاياي گلين قلعه مخروبهاي مشاهده ميشود.
باربري مشهد به ابهر - در سال ۱۱۰۰ هجري تاورنيه از ارامنه شهر ابهر خبر داده و ژوبر در زمان فتحعليشاه قاجار باغهاي ابهر و خانههاي تميز و راحت آن را ستودهاست. در سال ۱۲۴۷ هجري ابهر ۷۰۰ خانه و باغهاي دانشين داشته و قبر شيخ قطب الدين از مشايخ سلسله شيخ صفي الدين اردبيلي در ابهر واقع شده بر طبق نوشته دوسرسي در سالهاي ۱۲۵۰ هجري دوره محمد شاه قاجار ابهر داراي ۲۰۰ خانه و ۹۰۰ نفر جمعيت بوده و دو گنبد نيمه ويران از دو مسجد در آن ديده ميشدهاست. باربري مشهد به ابهر - در دوره ناصر الدين شاه قاجار ابهر تيول توپخانه بودهاست چنانچه خرمدره در تيول فراشخانه بوده در همين دوره قلعه خرابهاي به نام دارا در ربع فرسخي شهر ديده ميشدهاست و خانههاي آن كمتر از ۱۱۰۰ نبوده. در سده ۱۰ قمري از مرقد پير حسن بن اخي آوران نيز در ابهر ياد شده و سيدي علي كاتبي درياسالار عثماني در ۹۶۴ ه.ق آن را زيارت كردهاست.
باربري مشهد به ابهر در پايان مجددا تاكيد مي نمايد كه تخفيفات بسيار خوب و ويژه ايي را به صورت دايمي براي تمام مسيرهاي مشهد به ابهر و شهرهاي خرمدره - قيدار - هيدج - صايين قلعه - آب بر - سلطانيه - سجاس - ماهنشان - سهرود - گرماب -دندي -زرين رود -نوربهار در نظر گرفته است لطفا جهت دريافت ليست قيمت با تخفيف استثنايي براي مسير مشهد به ابهر با ما تماس برقرار نماييد.
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0